On-line Special Offers         Day SPA         SPA Suite         SPA Gift Card         SPA Younique Card        News & Events         HOTEL Cocor
    COCOR SPA HOTEL
FILOZOFIA NOASTRA

CARIERE

MEDIA


Cocor Spa Hotel

Promote Your Page Too

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


COCOR SPA, ca si structura unic in Romania, imbina traditia terapiilor naturale de reabilitare cu cele mai sugestive ritualuri de Wellness inspirate din culturi occidentale si orientale. Designul si elementele polisenzoriale ofera oaspetilor o atmosfera plina de sarm si relaxare.
Spatiile destinate terapiilor atent intimizate si cei aproape 3000 mp, desfasurati pe 3 niveluri, va stau la dispozitie pentru a descoperi universul COCOR SPA:

Clinique – Medical Spa - medici experti si terapeuti specializati sunt aici pentru a satisface toate asteptarile si pentru a va ajuta sa dobanditi starea de sanatate dorita.

Wellness Oasis – este locul in care atmosfera, intimitatea si ritualurile va fac sa va simtiti renascut, iar magia senzoriala a spatiului va rasfata sufletul.

Thermarium & Pool – aici va puteti purifica si relaxa corpul prin puterea regenerativa a apei si a caldurii. Ritualuri si experiente senzoriale va poarta prin cele trei saune Thermarium: Finnish, Vitarium, Hammamm in timp ce dusurile emotionale va relaxeaza trupul si va tonifica mintea, iar piscina va ofera cea mai frumoasa priveliste a marii.

Spa Suite – un Spa in miniatura dedicat celor care doresc sa traiasca in doi ritualuri exclusive intr-o atmosfera absolut privata. Echipat cu Hammam, cada Hidromasaj cu cromoterapie, zona de relaxare, masaj si dusuri emotionale, acest Spa Suite ofera totul pentru o zi de rasfat.

Fitness Studio
Echipat cu aparatura cardio de ultima ora marca Technogym, toate echipamentele sunt usor de folosit, cu programe specifice ce pot fi adaptate in functie de obiectivul propus, fie ca este vorba de tonifiere sau slabire ori pur si simplu de intretinere.

Unic si impresionant, sanctuarul COCOR SPA este universul in care oaspetii nostri vor descoperi adevarata stare de bine si armonia interioara. Profesionalismul echipei noastre, calitatea tratamentelor si varietatea produselor selectionate (Thalgo, YonKa – Franta si Gerard’s - Italia) vor satisface chiar si cele mai exigente asteptari.


 

   
ispa COCOR SPA HOTEL 4* © 2009
Neptun-Olimp, Constanta, Romania; Phone-Fax 004 0241 49 142; E-mail:
info@cocorspa.ro